Selecteer een pagina

 

Kanoverhuur en terras

Vanuit Lettelbert genieten van het karakteristieke landschap van het Leekstermeergebied en het Landgoed Nienoord. Al meer dan 25 jaar vormen het Watersportcentrum en het Dorpshuis in Lettelbert een succesvolle combinatie. Sportieve en avontuurlijke ontspanning voor jong en oud, maatwerk met uw wensen centraal.

Kanovaren
Op een unieke manier genieten van rust en water met kanotochten van 1 uur tot een hele dag. Vanuit het idyllische Lettelbert naar het Leekstermeer of het mooie Enumatil. Of een kanorondje van 12 km. Na een heerlijke tocht rust u uit op één van onze terrassen. Het Watersportcentrum beschikt over 1- en 2-persoons kano’s en 3-persoons ‘Canadezen’.

Sportieve en ontspannende groepsarrangementen
Uw familiedag, personeelsuitje, teamdag, buurt- of dorpsuitstapje begint met koffie en appelgebak, daarna kanoën, survival en/of wandelen, om vervolgens te genieten van de barbecue. Ook kinderfeestjes met kanoën en een feestelijk hapje en drankje na afloop zijn een gegarandeerd succes.

Afwisselende meerdaagse arrangementen
Arrangementen op maat in samenwerking met de naastgelegen Natuurcamping Lettelbert en Landgoed Nienoord. Bijv. een weekje, weekend of midweek op de Natuurcamping Lettelbert, ontspannende kanotochten vanuit het Watersportcentrum en bezoek aan het Familiepark, het Zwemkasteel, het Museum en/of de Borg Nienoord.